Lipcsei Péter hivatalos honlapja

Lipcsei Péter

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü

 

Fradi játékosok

 
Számláló
Indulás: 2004-11-14
 
Szavazás
Idén feljutunk?

Igen (137 / 86%)
Nem (23 / 14%)

Szavazatok száma: 160

Létrehozás időpontja:
2008-08-27 22:42:42

Szavazás lezárva:
2009-06-13 15:45:27


Lezárt szavazások
 
Focis és egyéb linkek
 
Üzenj Petinek!
[72-53] [52-33] [32-13] [12-1] [Archívum]

2019.12.15. 18:31 Idézet
Vendég
Jó az oldal!

2019.08.19. 22:29 Idézet

Kedves Péter!

 

Tudm sokan irnak Neked...

Én a Fradiban atlétizáltlam és az öcsém azért lett Fradista mert anno elvittem a meccsekre..

Ő fanatikus lett én  nő lévén más....

De mindenek előtt Fradi!!!

Most lesz  a születésnapja....kerek....

Megtudunk beszélni egy köszöntést?...

 

 

Tisztelettel:Kevei Anikó

 

 

 

 

 


2019.04.30. 12:07 Idézet
Réka
Kedves Péter! Fradi hívő párom - Zoli - 50. születésnapjára készülve jutott eszünkbe egy kisfilm készítésének ötlete, amelyen barátok, ismerősök üzennek pár szót az ünnepeltnek. Mivel a párom számára gyermekkora óta "első a Ferencváros", és - bár jómagam meglehetősen kívülálló vagyok a témában - rengeteget hallottam "A segít neki a hajrá Fradi!... meg A LIPCSEI PETI" kezdetű indulókat (legutóbb tegnap), vagy focis sztorikat, így jött a gondolat, hogy mekkora örömet szereznénk neki, ha a kisfilmben extra meglepetésként az Ön üzenete is szerepelne. Ha kérhetem ebben a közreműködését és lehetségesnek látja egy rövid, telefonnal készült videóüzenet felvételét, azzal felejthetetlen meglepetést szerezhetnénk az 50.születésnapra. A kertreka@gmail.com címen elérhető vagyok, és természetesen szívesen rendelkezésre állok, ha esetleg további információra lenne szükség. Megtisztelő segtségét előre is megköszönve: Kertész Réka

2016.03.28. 02:42 Idézet

Kedves Peti!

Nagyra becsülöm a Portóban töltött játékáért, és a Ferencvárosi Torna Club-hoz való végtelen hűségéért és további gyönyörű éveket kívánok Önnek!

Mély Barátsággal Mahatma Gandhi


2016.03.27. 18:49 Idézet

Hajrá Fradi!

Mesteretek Mahtma Gandhi


2015.08.31. 16:55 Idézet
FERENCVÁROS

Tisztelt Lipcsei Péter!

Kérem bocsásson meg, hogy név nélkül írok Önnek, de egyenlőre megvan az okom erre.

Amiért megkerestem :  felhívnám szíves figyelmét két igen tehetséges fiatalra, akik jelenleg a Ferencváros futsal csapatának játékosai. Nagy álmuk a nagypályás labdarúgás, de bizonyos érdekek mindig keresztülhúzták  a számításaikat. Egyenlőre ezért is választották a futsalt. Végtelenül hálásak azért, hogy az FTC felfigyelt rájuk.   Amennyiben lehetősége van arra, hogy probajátékok során megtekintse Öket , kérem tegye meg. Én biztos vagyok abban, hogy nem fog csalódni bennük. A két fiatal neve: Lukács Levente és Lukács Ákos  1996-os születésűek.

Támogatását előre is köszönöm.

Üdvözlettel: egy segítő

 

 


2014.10.05. 17:53 Idézet
Tisztelt Péter! Gyermekkori barátom példaképe vagy mivel ö is focizott. Rengeteg meccsed látta élöben is a fradinál s egyszer a portoban. Neki szeretnék majd kedveskedni névnapjára egy töled kapott képeslappal vagy dedikált fotóval. Amenyiben lehetséges kérlek ird meg hova küldhetem a válaszboritékot. Elöre is köszönöm! Jó egészséget s sikeres edzöi karriert kivánok

2014.03.09. 11:37 Idézet

Szia Peti! Bocsánat hogy tegezlek de nekem mindig te maradsz a kedvencem, örökké ! Lehet hogy csak 16 éves vagyok de 2004-es szezon minden mecsét láttam, és szurkoltam nektek !! Nagyon hiányzol a te játékod utánozhatatlan! Kerestem polókat a neveddel de sajnos nem találtam így ez az erekje sajnos nem lesz meg ! Amikor 5-6 éves voltam mindig azt mondtam apának hogy olyan leszek mint te (hatalmas ikon ) :)
Üdvözlet a Veszprém megyei Bakonyoszlopról: Szepesvári Máté


2014.01.07. 19:38 Idézet

Szia Peti, remèlem, nem baj, hogy tegezlek, de règi nagy kedvencem vagy, fura volna, ha magàznâlak. :-)  Egy kèrdèssel fordulnëk hozzâd... Az öcsèm nagy-nagy fradista, Te pedig magad vagy az Isten neki...ès júniusban lesz az esküvője(minden zöld-fehèrben fog pompàzni!), arra szeretnènk neki ajàndèkba egy tőled kapott videòüzenetet. Akàr egyszerűen telefonnal is meg lehetne szerintem oldani ès  interneten pl. Facebookon privàt üzenetben àtküldeni nekem, mert Pesttől tàvol lakunk. Annyira boldog volna ettől az ajàndèktól, bízom benne, hogy teljesíthető! Amenyiben rendben volna a dolog, jelezz kèrlek ès egyeztetünk, mit szeretnènk hallani a videóüzenetben. Ne haragudj, ha előző üzenetemet is olvastad, csak mèg nem jutott idöd vàlaszolni rà, de azèrt írtam mègegyszer, mert jó volna tudnom, összejön-e ez a nàszajàndék? Vègezetül hadd kívànjak neked tovàbbi sok sikert a szakmàban, örömöt, egèszsèget csalàdod körèben! Üdvözlettel:Csenàr Àgoston Zsófi Vas megyèből


2013.07.21. 18:43 Idézet

SZIA PETI BOCS HOGY TEGEZLEK,DE ÉN IDŐSEBB VAGYOK,ÉS BIZTOS HOGY MEG ENGEDED.STUBIÁN JÓZSEF TENKI LAKÓS VAGYOK NAGYON SOKAT GONDOLKODTAM HOGY ÍRJAK E NEKED,MÁR NAGYON SOK HELYRE ÍRTAM DE MINDEN HONAN ELUTASÍTOTTAK A VÁLSÁG MÖGÉ BÚJVA..ÉS CSAK AZÉRT DÖNTÖTTEM HOGY ÍROK NEKED MERT TUDOM HOGY HATALMAS SZÍVED VAN.VAN EGY KIS PÁLYÁS CSAPATOM ÉS SAJNOS A MŰKÖDÉSÜNK VAN VESZÉLYBEN  UGYAN IS NEMTUDUNK A SRÁCOKNAK MEZ GARNITÚRÁT VENNI.NEKÜNK NEM ÚJ KELL,JÓ A  RÉGI KICSIT SZAKATT IS AZ EGYIK ANYUKA VARÓNŐ MAJD MEG VARJA.A MIÉNK AMIBEN MOST JÁTSZUNK MÁR GYALÁZAT.SZÉGYEN!PETI NAGYON SZÉPEN KÉRLEK HA TUDSZ KÖZBEN JÁRNI AZ ÉRDEKÜNKBEN A FRADINÁL,HOGY VALAMILYEN LEDOBOTT AMIT MÁR ŐK NEM HASZNÁLNAK MEZ GARNITÚRÁT SZÁMUNKRA KÜLDJENEK.HIDD EL HATALMAS ÖRÖMET SZEREZNÉL A KIS FALUNKBAN,ÉS FÖLEG A FOCISTÁKNAK ÉS NEKEM.HA TUDSZ KÉRLEK SZÉPEN SEGÍTS A TENKI FRADI KISPÁLYÁS CSAPATUNKON.SEGÍTSÉGEDET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM ÖRÖK TISZTELŐD STUBIÁN JÓZSEF.TELEFON SZÁMOM 06 20 543 3380.CÍMEM STUBIÁN JÓZSEF 3359 TENK ERDŐTELKI ÚT 42


2013.04.10. 19:46 Idézet
Benze Andi

 

Szia Peti!

Én egy óriási szívességet szeretnék kérni Tőled! Az én drága Uram megrögzött és tősgyökeres Fradista (!!!) :)) és amióta csak ismerem a Te neved, a Lisztes Krisztiáné, meg a "Nyíl"-é repdes a lakásban! Imád Titeket, a példaképei vagytok! Amatőr szinten focizik öregfiúkkal Budaörsön még most is, folyamatosan focit néz és olyan Isten nincsen, h Ő elmulasszon akár csak 1 Fradi meccset is!!

Minden közvetítésnél elmondja, h ez a Fradi már nem olyan, mint amikor a .... és jönnek a régi nevek, élmények! De a folyamatos változások és hullámvölgyek ellenére is MINDIG CSAK A FRADI!!!

..és most a kérésem...

Június 1-én lesz az esküvőnk és szeretném Őt meglepni, mert úgy gondolom, h ennél ngyobb meglepetést, ajándékot és örömet nem is szerezhetnék neki, minthogy (ha megtennéd, vagy esetleg megtennétek) meglepetés vendégként eljönnél/jönnétek az esküvőnkre! :)

Törökbálinton lesz, közel Budapesthez úgyhogy nem kellene sokat utazni sem!

Viszont hatalmas örömöt szerezhetnétek neki és ezzel az én szerelme asszonyszívemnek is! Meg a szülinapja is máj. 18-án lesz, tehát gyakorlatilag "két legyet egy csapásra" ! :)

Amennyiben ez megoldható volna és nem okozna neked/nektek nagy terhet, szívesen venném, ha megtennétek az én Kincsemnek!

Várom visszajelzésed a lehető legnagyobb reményekkel!

Köszönöm szépen előre is!

Bencze Andi

Ja... Van neki egy ereklyéje, úgy 3 éve voltunk Százhalombattán egy Fradi Öregfiúk meccsen és aláírattam neki egy baseball sapkát a fiúkkal (Urakkal), amit megkönnyezett az én drága uram! :)

Ne haragudj, hogy zaklatlak egy ilyen kéréssel, de ezzel a meglepetéssel aztán Örök Emlékké  és abszolút egyedivé, megismételhetetlenné tehetném az esküvőnket! Mindkettőnknek 2. házassága, tehát ezt már tényleg életünk végéig tervezzük!!! :)

Egyébként 4 gyermekünk van, aaból már csak 1 ugyan, de focizik, úgyhogy a mi életünk tényleg a football körül forog!!! :)  

Szép napot neked!

 

2013.03.12. 16:31 Idézet

Tisztelt Lipcsei Péter Úr

 

 


Elnézést kérek a zavarásért de, már annyi embert és annyi helyet kerestem meg gondjaimmal, hogy már számlálni sem tudom az elküldött e-mail-t ezért most Önöket is megkeresem mert az interneten keresztül még tudok kommunikálni az emberekkel és hátha valaki segítséget tud nyújtani valamilyen formában.
A mellékelt levelem azért nem változtattam egyrészről, hogy a gondjaim az óta csak súlyosabbak lettek, és másod sorban azért, hogy lássa, hogy kiket kerestem meg a leveleimmel, akiket sajnos nem érdekel az én problémám akár pár ezer forint erejéig sem.
Az alanti levelet elküldtem a Magyarországon található 100 leggazdagabb ember számára is de ez idáig mind hiába.

Kérem, ha tud, segítsen.
Előre is köszönöm.
Íme az elküldött levelek és az abban foglaltak, kérem, ne sajnálja az időt és olvassa végig, mert, talán egyedül álló a gondom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisztelt  Nagykövetség

 

Elnézést kérek a zavarásért, de már olyan sok helyen próbálkoztam segítséget kérni, hogy már magam sem tudom.

Többek között megkerestem a saját hazám Parlamenti Képviselőit is, de ez idáig semmi remény hathatós segítségre.

El tudom képzelni, hogy mint az Országok között gazdaságilag vezető helyen álló Ország nagykövetségét számos hasonló segítségkéréssel keresik meg nap, mint nap.

És én is ezen az emberek közé tartozom, higgye el, nagyon szégyellem magam, hogy a saját országomban a segítségre szoruló embereket nem nézik semmibe sem.

Lehet, hogy azért mert azt gondolják, hogy az ilyen levelekkel az ember csak anyagi előnyhöz akar jutni, de ez az én esetemben nem így van.

Létrehoztam egy ingyenes weblapot is és ez idáig két ember segített 5-5000 ezer forinttal, az egyik számomra ismeretlen ember volt a másik pedig egy országgyűlési képviselő.

Ez a pénz is nagyon jól esett, mert legalább egy heti élelmünk fedezve volt belőle, mert amit keresünk a feleségemmel az a megélhetésre nem elég, mellékelni is fogom mind a kettőnk jövedelmét igazoló fotókat.

Azért keresem meg Önt és más hasonló helyzetben lévő embereket, hogy valamilyen formában hátha tudnak segíteni, mert minden segítség nagyon jól jönne.

Még egyszer elnézést kérek a kéretlen levélért, de már magam sem tudom kihez, forduljak, és ezért minden lehetőséget meg próbálok.

Mellékelem azt a levelet, amit a Magyar Képviselőknek küldtem el bízva, abban hogy segíteni tud rajtam és családomon. Számlaszámom:11600006-00000000-60654052

 

 

 

 

 

 

 

Válaszát a következő elérhetőségekre kérném mert /ferike196202@freemail.-es/ e-mail cím az üzemeltető hibájából nem elérhető.

Köszönöm.

 

Horváth Ferenc

4845 Tákos,  Bajcsy-Zs. út 2.

Telefon:30-9-465-965

 

e-mail:ferike196202@gmail.com

 

honlap:http://manka.freewb.hu

Számlaszámom:11600006-00000000-60654052

 

 

Tisztelt Képviselő Úr/Asszony
 

Elnézést kérek a zavarásért, de olyan elhatározásra jutottam, teljes elkeseredésemben, hogy elhatároztam, hogy a parlament minden tagjának elküldöm, ezt a levelet, és ha ott lennék, és egy kalappal körbejárnám az épületet az ott lévő képviselő uraktól és asszonyoktól, ha csak fejenként 500 Ft-ot kapnék vagy kevesebbet az már nekem, nagyon sokat jelentene.

Nagyon szépen kérem, hogy olvassa el az alábbi levelemet, és ha tud, segítsen az abban leírtakat nem ki találtam. Az általam készített honlapon mindent megnézhet, hogy nem ki találtam az egészet és nem pénzt akarok szerezni jogtalanul, hanem tényleges pénzügyi segítségre szorulok./ honlapom:http://manka.freewb.hu/ Melyre felraktam a Polgármesteri Hivatal által kiállított lakásfenntartási határozatot is amely igazolja rászorultságunkat.


Előre is köszönöm segítségét, mert már semmi reményem az életben és talán el is fogom magamtól dobni.

 

Még egyszer szeretnék elnézést kérni, de már annyira kilátástalan a helyzetem, hogy minden lehetőséget megragadok arra, hogy valahogy javítani tudjak helyzetünkön.

 

A nevem Horváth Ferenc 50 éves rokkant nyugdíjas vagyok.

 

Elmesélem a történetet, hogy hogyan jutottam el a mostani állapothoz, amikor a helyzetem teljesen kilátástalan és reménytelen.
 

2009-ben beteg lettem, ami abban nyilvánult meg, hogy állandóan csuklottam hányingerem volt és elég sokszor hánytam is. No, ezt a főnököm megunta és azt mondta menjek és rakjam magam rendbe egészségügyileg, mert a romlás az szemmel látható volt / 76 kg-ról lefogytam 50 kg-ra/ ezért befeküdtem Mátészalkára a kórházba előbb a belgyógyászatra, de mivel ott nem tudtak eredményt elérni ezért 2009 májusában megműtöttek.
 

Elkezdtem újra dolgozni, de a javulás csak időleges volt, mert újra előjöttek azok a gondok, mint a műtét előtt és ezért a főnököm elrendezte, hogy Debrecenbe a klinikára az ismerősén keresztül befeküdjek a belgyógyászatra, de látványos javulást ott sem értek el ezért 2009 novemberében újra megműtöttek hasnyálmirigy daganat és nyombélszűkület problémával.
A debreceni műtét sikeresebbnek bizonyult, mint az előző, de a főnököm azt a javaslatot tette, hogy százalékoltassam magam le, de ő továbbra is alkalmazni fog majd, de sajnos ez nem így történt. Igaz ugyan, hogy ő elég sokat segített nekem a műtétem költségeit illetően, de ez a mostani helyzeten mit sem változtat. 2011. január 01.-től 80 %-os egészség károsodást állapítottak meg a havi nyugdíjam 73.015.-Ft lett az azt megelőző fizetésem 120.000.- Ft volt.
 

De a probléma ez év februárjában  kezdődött, mert az orvosi felülvizsgálaton azt állapították meg, hogy az állapotom romlása most már csak 45 %-os és ebből kifolyólag a nyugdíjam 25.000.-Ft lett. A feleségem fizetése, ami letiltás után marad az, 36.000.- Ft. Az én havi gyógyszer költségem 23.000.- Ft tehát nem nehéz kiszámolni, hogy a megélhetésre mennyi marad. A villanyt már kikapcsolták / igaz hogy kaptunk egy kis uzsora segítséget, és már visszakötötték/ a gázt kifogják, kapcsolni, mert abba is tartozunk nem kevéssel, mert 38.000.- Ft-ból nem nagyon lehet megélni. Nem sokára itt a fűtési idény és valószínűleg, megfagyunk, mert a fűtésünk  gázfűtés, de az is villannyal működik. Igaz ugyan, hogy van egy ismerős, aki aránylag elég olcsón tud adni tüzelőt, de az is 40.000.- Ft lenne, amit sajnos nem tudom, honnan fogok előteremteni. Arról még nem is  írtam, hogy azért időközben volt egy agyi infarktusom / agylágyulás / is, ami egy agyi érszűkület következménye ami  miatt félévente fel kell, hogy szedjek egy infúzió sorozatot. Munkát persze a környéken sehol nem lehet találni pedig, már elmennék akár éjjeli őrnek is vagy portásnak, de reménytelen a helyzet.
 

Ez a település ahol lakom 376 főből áll a helyi Polgármesteri Hivatal segíteni nem tud. Az elmúlt 2 évben egyedüli segítséget egy számítógép formájában a helyi református lelkésztől kaptam, más segítséggel kapcsolatban bárkit bármilyen formában megkerestem elutasító válaszokat kaptam.
 

Azért írtam le ezeket a dolgokat, hogyha valaki elolvassa, talán segítségemre tud sietni, mert a helyzetem az nem rózsás.
Mindezek a problémák mellett már a lakásom is veszélyben van, mert egy 6 milliós tartozás halmozódott már fel és várható az árverés vagy egyéb végrehajtási eljárás megkezdése is.

 

 

Amiben segítséget szeretnék kérni az most elsődlegesen a téli tüzelő lenne, ami kb. 40.000.-Ft-ba kerülne, de minden segítségnek tudnánk örülni akármilyen formában  még munkahely tekintetében is legutóbb a kereskedelemben dolgoztam, mint ügyintéző áru megrendeléssel foglalkoztam, de dolgoztam, mint munkaügyi előadó és bérszámfejtőként is elég sokáig és a könyvelés sem áll távol tőlem mivel az végzettségem.

Tehát mindennemű segítséget szívesen fogadok.

Horváth Ferenc
Tákos, Bajcsy-Zs. út 2.
Telefon:30-9-465-965
E-mail:ferike196202@gmail.hu
Számlaszámom:

 

 

A fentieken túl 2012. december 04.-én az alábbi dolog történt még, már ha az eddigi gondunk nem lenne elég, és mikulásra a következő ajándékot kaptam:

 

2011.január 01-től rokkant nyugdíjas vagyok nyitottam egy folyószámlát az Erste Bank Hungary Zrt-nél, nehéz anyagi helyzetünk miatt folyószámlahitelt vettem igénybe, aminek az alapja a 73.015.-Ft-os nyugdíjam volt. A nyugdíjam egy orvosi felülvizsgálatot követően 2012. augusztus 01.-től 25.850.-Ft lett és ez került utalásra, a folyószámlára. De mivel az összeg kevesebb lett /mintha én tehetnék róla/ ezért a Bank 2012. november 16.-ával felmondta a folyószámlahitelemet.

És a gondok most kezdődtek.2012. december 4.-én a számlára utalták az emelt nyugdíjamat 26.352.-Ft-ot, de felvenni nem tudta.  Ugyan ezen a napon érkezett a „számlámra” / de most már nem is tudom, hogy ez a számla még az enyém-e ha nem tudok hozzáférni a pénzemhez/ egy segélyszervezettől kaptam támogatás, mert elég sok helyre küldtem segítségkérő levelet és ők voltak azok, akik segítettek.

Természetesen ezt az összeget sem tudom felvenni a számláról, holott ezzel az összeggel el kell számolnom az alapítvány felé, hiszen ők azért küldték, hogy a télen ne fagyjunk, meg és valamivel több kerüljön az asztalra, mint idáig.

Telefonon megkerestem az ügyfélszolgálatot és ott azt közölték velem, hogy nem tudnak segíteni. A folyószámlahitel szerződés nem tér ki ilyen jellegű dologra, hogyha az ember önhibáján kívül kerül ilyen helyzetbe, akkor a bank jogosult-e rá tenyerelni minden pénzre, ami a számlára érkezik. De ha még jogosult is legalább emberségből jelesre vizsgáznának, ha segítenének, de erre hajlandóságot nem mutatnak. Nem beszélve arról, hogy a feleségem jövedelme 36.000.-Ft na most mehetünk neki a télnek legalábbis a decembernek ennyi pénzből ez kenyérre nem elég nem, hogy fűtésre.

Azért keresem meg Önöket, hogy lehetséges lenne, ezt valamilyen formában a nagy nyilvánosság elé tárni hátha tud valaki segíteni bármilyen formában.

A segítségre nagyon nagy szükség lenne és nagyon-nagyon szépen meg is köszönnénk a segítséget.

Orvosi és egyéb papírok fotói:www.manka.freewb.hu

 

Őszinte tisztelettel:        Horváth Ferenc

                                   Tákos, Bajcsy-Zs. út 2.

                                   Telefon:309465965

                                   E-mail:ferike196202@gmail.hu

 

Utóirat:

 

A fenti levelet elküldtem már nagyon sok helyre, de senkit nem érdekel a sorsunk, a helyi Önkormányzattól kaptunk 1 m3 tűzifát, de ez a tél végéig sajnos nem elég az egészségem így sem jó de most már a fent leírtak alapján napról napra tovább romlik. Ha valaki nem segít a télen biztos nagyobb bajom lesz, mint idáig volt.

 


2012.12.17. 12:09 Idézet

szia pedro ! Annak ideén eggyütt fociztunk a Vegyészben egy suliba jártunk a 105. sulicspatban is együtt játszottunk.én egy sérülés miatt abbahagytam a focit.lányom szobályában külön hely van a falon közös fényképnk ill emlékeknek.nagyon kérlek küldj egy dedikált mezt erre az emlékfalra.sajnos anyagi helyzetem hogy vegyek nem engedi meg.gondolom tudod ki vagyok hisz a szakmunkás vizsgád napján is beszéltünk,amit külön neked irtak ki.lányomnak ez az ajándék mindennél többet érne és boldog lennék ha felejthetetlen karácsonyt szerezhetnék neki .nagy tisztelettel .OROSZ ZSOLT


2012.04.18. 12:23 Idézet

Kedves Peti!

Nagy tisztelettel kérlek a CageBall Szövetség nevében, hogy fogadd el meghívásunkat a közelmúltban megnyitott pályánkra (1144. Bp., Füredi út 74-76.), hogy bemutathassuk Neked a ketrecfocit és a CageBall Center által nyújtott lehetőségeket. Ezúton is köszönjük azt az autogrammodat, amelyet magazinunk hátlapjára sikerült megszereznünk találkozásunkkor. Reméljük, megtisztelsz azzal is, hogy nyilatkozol majd benne, sokak örömére.

Bízunk benne, hogy nemsokára eljösz, kérlek Téged és minden érdeklődőt, addig is látogassatok el honlapunkra: www.cageballszovetseg.hu és  ismerkedjetek meg velünk.

Szeretettel üdvözöllek:

Konkoly István

Marketingreferens

 

 


2012.02.05. 20:55 Idézet

Kedves Péter!  A  fiunknak    február 27.én lessz a szülinapja,nagyon szereti a fradit, és  az lenne a legnagyobb ajándék neki, ha körbe mehetnénk  a fradi birodalmában, jó lenne a te vezetéseddel. Aláirnál neki egy labdát, közös fotó  stb.... nagyon szeretnénk ha választ kapnánk. Kedvességedet elöre is köszönöm. üdv.  Lali.


2011.10.22. 20:21 Idézet

Kedves Peti!

Te vagy a kedvenc magyar focistám és amióta belemélyültem a fociba (5-6 éve) azóta a Fradi a kedvenc csapatom...

Nagyon szeretnék egy általad dedikált képet és ha lehetséges lenne akkor a tibeg97@hotmail.com-ra tudnál írni!

Előre köszönöm: Olivér               HAJRÁ FRADi!! <3


2011.09.02. 11:49 Idézet

Tisztelt Lipcsei Úr!!!!
Azzal a kéréssel fordulok önhöz, hogy szeretnék bekerülni a fradi eggyik futball csapatába, mint kapus. 1992.09.08.-án születtem. Naggyából 1996-tól a Ferencvárosnak szurkolok, és szeretnék bekerülni a csapatba. Jelenleg egy kis falu csapatában játszom mely Pesttől kb 40 km-re található, Vereb. Az ön segítségét szeretném kérni a bejutáshoz, vagy legalább annak az esélyét hogy megnéznek mire is vagyok képes. Előre is köszönöm: Tarczali Zsolt      Vereb     2011.09.02


2011.08.17. 13:16 Idézet

Szia Peti
Nekem még mindíg te vagy a kedvenc játékosom és te is maradasz.
Te voltál a Fradi legnagyobb játékosa.
Nem szeretnél még focizni??

       Üdv:Tibi Nagyszénásról


2011.02.13. 14:06 Idézet

Szia Péter!

Hajrá fradi!

bajnokok leszünk!


2011.02.11. 20:09 Idézet

Tisztelt Lipcsei Péter!
 
Liptákné Gergely Valéria vagyok és egy nagy kéréssel fordulok Önhöz!
Egy 24 éves rákbeteg barátomnak szeretnék segíteni.7 éve küzd ezzel a betegséggel, sajnos annyi kemoterápiát és sugárkezelést kapott,hogy többet már nem bírna el a szervezete.Utolsó esélye egy ún. C-vitamin kúra,ami körülbelül másfél millió forintba kerül.A családnak sajnos kimerültek a tartalékai,így nem tudják finanszírozni a kezelést.Több helyről kértek már segítséget,azonban a teljes összeg még mindig nem gyűlt össze.Ezért egy ismerősömmel összefogva gondoltunk egy nagyot és egy jótékonysági est megszervezésébe kezdtünk
.Arra szeretnénk kérni Önt, hogy egy mezzel vagy labdával ami az Öné volt támogassa rendezvényünket, hogy árverezésre bocsájthassuk!
Az est a kazincbarcikai művelődési központban lenne,az intézmény is az ügy mellé állt!
Tisztában vagyok vele,hogy rengetegen keresik meg Önt ehhez hasonló kérésekkel,de ennek a fiúnak ez az utolsó esélye, így nagyon szeretnék rajta segíteni. Mivel Ön is kazincbarcikai volt, innen indult pályálya, ezért bátorkodom levelemmel Önhöz fordulni. A fiú testvére is focizik/focizott, tehát köze van a családnak ehhez a sporthoz!
A fiú története olvasható az általa létrehozott honlapon a www.gyogyuljmeg.mindenkilapja.hu weboldalon.
Bízom pozitív válaszában/válaszukban!
 
Üdvözlettel:
 
Liptákné Gergely Valéria
 
Elérhetőség:
lip.gvali@freemail.hu


[72-53] [52-33] [32-13] [12-1] [Archívum]

 
Lipcsei, Lipcsei, Lipcsei
Kicsi, nagyobb, legnagyobb - egyre megy: mindegyik Lipcsei | Peti,Pepe és Krisztián :)
 
Szerzői jog

Az oldalon található anyagokat , ((sajátkészítésű!!!) képeket) szerzői jog védi, máshelyen való felhasználásukat csak előzetes írásos beleegyezzésünkel és a forrás feltüntetésével lehetséges!

 
Peti
 

Források:

Hírek, képek és interjúk forrásai :
100% Fradi (www.FTC.hu)
Nemzeti Sport
Sztár Sport
Képes Sport
NB1.hu
Blikk.hu
Fradidrukker.hu
(több sajátkészitésű kép is megtalálható az oldalon!!!)

 
Szavazás
NB1 2009/1010
Szerinted a Fradi az NB1-ben újra, hanyadik helyen végez?

1.
2.
3.
4-5.
6-9.
Kiesik
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Fradis linkek
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Naptár
2021. Szeptember
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
<<   >>
 

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?